Om oss

6M1B0355_klippt_sv

Vilka är Hansestaden?

År 2014 startade Frida & Andreas Hansestadens Måleri AB. Verksamheten började som många andra med utgångspunkt från bostaden straxt utanför Visby. Vi jobbade själva under 5 år med många härliga och nöjda kunder som resultat. Tillsammans har vi omkring 35 års erfarenhet av måleri.
Frida har öga för färgsättning och vad som harmoniserar bäst medans Andreas har stort intresse av att testa nytt och hänga med i utvecklingen.
Det finns gesällprov, utbildningar i NCS, fasadtvätt och lättare ådring och marmorering att luta sig mot. Intresset för måleri är stort och något vi brinner för.
Idag flera år senare har företaget utökat med ett gäng anställda målare som hjälper till att driva företaget framåt. Verksamheten har även tagit steget till stora och rymliga lokaler centralt i Visby där vi nu utgår ifrån.
Våra ledord är och har alltid varit tydliga, kvalité och noggrannhet är viktigt för oss. Lika viktigt som att våra kunder känner sig nöjda med vårt arbete från start  till klart. Vi utför allt typ av målning och arbetar över hela Gotland.

Låt oss hjälpa även dig…

Frida

Delägare, Administration
Projektering & Målare 

0735-81 51 97

Mejla mig >

Andreas

Delägare, Arbetsledare
Projektering & Målare

0736-22 70 80

Mejla mig >