Personal

Just nu är vi 7 anställda men vi behöver flera

Frida

Delägare, Administration
Projektering & Målare 

0735-81 51 97

Mejla mig >

Andreas

Delägare, Arbetsledare
Projektering & Målare

0736-22 70 80

Mejla mig >

Richard

Målare

Jonathan

Målare

Jonny

Målare

Niklas

Målare

Kim

Målare

KP (Kim)

Lärling

Är det du?

Målare sökes!

Målare sökes!

Läs mer nedan…

20200121_151244

ÄR DU DEN MÅLARE VI SÖKER?

Då efterfrågan fortfarande är stor efter vår hjälp, söker vi nu med glädje efter en eller fler målare till vårt härliga gäng.

Vi söker därför dig självgående målare med yrkeserfarenhet som vill bli en del av vårt team. Du bör ha B-körkort, tala flytande svenska, vara rökfri och ha ett stort intresse för målning. Vi har väldigt varierande typer av projekt vilket också innebär att du som målare kommer att utvecklas och känna dig värdefull i vårat gäng. Kolla gärna in våra sociala medier på Facebook och Instagram för att få en bild av vår vardag.

Vi är ett mindre företag som jobbar över hela Gotland och våra kunder är  privatkunder och företag med arbeten med allt från renovering till nyproduktion. Du behöver vara flexibla och kunna jobba i grupp eller på egen hand. Du är noggrann och vill alltid lämna uppdrag som du är stolt över efter dig.

Vi håller till i nyrenoverade lokaler centralt i Visby där allt vi behöver finns. Vi försöker se till så att alla skall ha en firmabil att åka i. Det betyder att du som anställd inte behöver använda din egen bil speciellt ofta.
Vi har kollektivavtal o samarbetar med många företag över ön. 

Idag är vi ett gäng på 7 personer och ett starkt team. Vi har roliga dagar tillsammans där vi hoppas att just du också skall trivas. Känns allt rätt kan vi erbjuda tillsvidare anställning där du kan börja på direkten.

Känns detta lockande och att du skulle passa hos oss, så får du gärna höra av dig till oss med ett CV där du berättar om dig själv samt dina tidigare erfarenheter. Observera dock att vi inte har någon möjlighet att ta emot lärlingar eller personer utan yrkeserfarenhet för tillfället.

Med Vänliga Hälsningar
Frida & Andreas

Ladda upp ditt CV här…