Vi har fått förtroendet av denna kund att skapa förändring på denna mörka vind.
Varje detalj och färgval har vi på Hansestadens Måleri tagit fram så att varje litet rum och vinkel harmoniserar med varandra.

Denna vindsvåning består av ett större sovrum och två mindre där vi valt att putsa alla väggar.
I hallen som man når direkt via trappan finns också en klädkammare och en garderob.
Genomgående i hela våningen är vita tak, väggar, dörrar och snickerier.
Alla golv har en ljusgrå ton och alla bjälkar och trästolpar har betsats med en rödbrun ton. Trappan har samma stil med sina grå steg och sin betsade ledstång.

Allt detta har nu givit den tidigare mörka våningen en värme och ett ljus som gör att den känns både större och mer välkomnande

Hoppas ni kan se det i bildhavet nedan…
O missa inte slutet där ni ser den riktiga förvandlingen.