Är du den målare vi söker??

Då efterfrågan fortfarande är stor efter vår hjälp, söker vi nu med glädje efter fler målare till vårt härliga gäng.

Vi söker därför dig självgående målare med yrkeserfarenhet som vill bli en del av vårt team. Du bör ha B-körkort, tala flytande svenska, vara rökfri och ha ett stort intresse för målning. Vi har väldigt varierande typer av projekt vilket också innebär att du som målare kommer att utvecklas och känna dig värdefull i vårat gäng.

Vi är ett mindre företag som jobbar över hela Gotland och våra kunder är till övervägande del privatkunder och mindre företag. Vi jobbar nära våra kunder i deras vardag och behöver kunna ge råd och tips och med stora öron lyssna på kundens tankar och idéer. Vi behöver vara flexibla och kunna jobba i grupp eller på egen hand. Vi är noggranna och vill alltid lämna uppdrag vi är stolta över efter oss.

Arbetstider m.m.

Vi håller till i nyrenoverade lokaler centralt i Visby där allt vi behöver finns.
Vi utgår från firman och våra arbetstiderna är mellan 07:00-16.00 hos kund alla vardagar. Vi försöker se till så att alla skall ha en firmabil att åka i.
Det betyder att du som anställd inte behöver använda din egen bil speciellt ofta.

Vi har kollektivavtal o samarbetar med många färghandlare. 

Idag är vi ett gäng på 8 personer och ett starkt team. Vi har roliga dagar tillsammans där vi hoppas att just du också skall trivas. Vi lägger stor vikt vid personlig anpassning så att vi alla skall trivas.

Känns detta lockande och att du skulle passa hos oss, så får du gärna höra av dig till oss med ett CV där du berättar om dig själv samt dina tidigare erfarenheter.

Observera dock att vi inte har någon möjlighet att ta emot lärlingar eller personer utan yrkeserfarenhet för tillfället.

Skicka din ansökan till info@hansestadensmaleri.se
eller via formuläret nedan…

Med Vänliga Hälsningar

Frida & Andreas